Tevreden Niet tevreden

Welkom bij Huisartsenpraktijk Mariahoek aan de singel.       

Wij leveren persoonlijke zorg in het historische hart van Utrecht.

Huisartsenpraktijk Mariahoek is verhuisd op 12 december!

lees meer....

 

 

 

Betrokken                       

Wij zijn betrokken bij u. Wij luisteren naar u, waardoor uw klacht wordt beoordeeld vanuit uw gehele persoon en levenssituatie. 

Toegankelijk                 
Wij zijn van 8-17 uur bereikbaar voor adviezen, consulten en visites. Wij streven ernaar dat u dezelfde dag nog geholpen wordt met uw gezondheidsvragen. 

Goede sfeer                   
Wij zijn een klein, prettig samenwerkend team met weinig personeelswisselingen. Mede hierdoor kennen wij u en kent u ons.  

Hoogwaardig                                                                                                                                                           Onze praktijk is een opleidingspraktijk voor doktersassistentes, coassistenten en huisartsen in opleiding. Dat geeft een extra impuls om hoogwaardige zorg te verlenen. U kunt bij ons terecht voor medische en psychologische zorg. 

Innovatief                         
We zijn aangesloten bij de Stichting Geïntegreerde Eerstelijns Zorg Binnenstad. Met twee andere huisartsenpraktijken in de binnenstad wordt de samenwerking gezocht met andere eerstelijnszorgaanbieders.
Hiermee wordt de zorg afgestemd op de bewoners van de Binnenstad van Utrecht.

Met de Stadsmaatschap leveren we doorlopende zorg en werken we mee aan onderzoek en nieuwe ontwikkelingen in de zorg.

U kunt 24 uur per dag zelf online consulten inplannen in uw en onze agenda en herhaalrecepten aanvragen.

Onze praktijk heeft vanaf 2007 het keurmerk ‘Geaccrediteerde Praktijk’ van het Nederlands Huisartsen genootschap (NHG). Dit betekent dat onze praktijk voldoet aan de kwaliteitseisen die het NHG stelt en dat onze praktijk actief werkt aan het verbeteren van de kwaliteit van de patiëntenzorg. 

Tevreden    Niet tevreden

 

We maken gebruik van cookies op deze website zodat we u beter van dienst kunnen zijn met onze services.